ILMU KESIHATAN Weblog

ILMU KESIHATAN UNTUK BANGSA MALAYSIA DAN INDONESIA

KESIHATAN DAN PERKONGSIAN.

JOM JOIN 4LIFE.SEKIRANYA ANDA BERMINAT MEMBANTU ORANG ATAU INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN,CALL SAYA DI 016-3153132  ZAIDAH.
MAKLUMAT TAMBAHAN DI maklumat4life.wordpress.com
SEMUA MAKLUMAT INI BERDASARKAN PENGALAMAN DAN PENGETAHUAN YANG DIKUMPUL OLEH KAMI DI DALAM INTERNET. SILA GUNAKAN PENGETAHUAN ANDA SEBELUM MEMBUAT KEPUTUSAN BERKENAAN APA YANG DI TULIS. KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAP SEKIRANYA BERLAKU APA APA KESULITAN.APA YANG KAMI SAMPAIKAN ADALAH PENGETAHUAN,TERPULANG KEPADA ANDA UNTUK MEMBUAT TINDAKAN.

PRODUK 4LIFE

4LIFE
Transfer Factor ialah sejenis protein semulajadi dalam badan manusia yang mengawal dan meningkatkan prestasi imun sistem kita. Produk Transfer factor syarikat diekstrak dari telur ayam dan susu awal lembu (kolostrum)
Pengetahuan tentang transfer factor wujud disebabkan usaha perintis imunologi Dr. H. Sherwood Lawrence. Dalam tahun 1949, Lawrence menemui bahawa dengan menyuntik ekstrak leukosit daripada seseorang yang pernah dijangkiti tuberculosis daripada seseorang yang pernah dijangkiti tuberculosis pada seseorang yang masih belum dijangkiti, imuniti diberikan kepada penerima tersebut, mengelakkannya daripada terkena jangkitan. Dr. Lawrence menamakan ekstrak tersebut Transfer Factor dan kemungkinan untuk berkongsi imuniti semula jadi antara sesama manusia dan juga di antara haiwan dan manusia menjadi suatu kenyataan.
Bukti pertama potensi pengaktifan sel imun dalam jangkitan, kawalan tumor.
Bertahun-tahun yang lalu, ahli sains menganggap bahawa sel pembunuh semulajadi adalah alat yang penting dalam sistem pertahanan imun badan. Wujud untuk membunuh, sel-sel ini dianggap bergerak terus dari sumsum tulang, di mana ia dihasilkan, ke dalam darah, beredar dari sana lalu menyusup masuk ke tapak tumor awal atau agen jangkitan dalam badan. Transfer factors ialah molekul semula jadi mikroskopik yang berada dalam jasad semua haiwan. Ia adalah pengutus, menghantar maklumat imuniti tentang kehadiran suatu ancaman imun – Sama ada luaran atau dalaman, dan cara untuk bertindak dengan betul, dari satu sel imun ke sel imun yang lain.
Penemuan Baru Mempertingkatkan Pengetahuan Kita Tentang Imuniti Richard Bennett, Ph.D. Sains Hayat Gunaan

Transfer Factors: Transfer factors are tiny molecules that transmit immunity information fromone entity to another, such as between a mother and her infant who she breastfeeds. These“smart molecules” support healthy immune responses, including the body’s ability to rememberpast health threats. 4Life made its mark on the health supplement industry with our original TransferFactor XF, a proprietary ingredient sourced exclusively from cow colostrum. Their poweris then concentrated to provide a unique and innovative supplement to support your body’simmune system.
Daily Immune System Support Inside your body is an amazing protection mechanism called the immune system. Your immune systemis composed of a complex network of organs and cells. It serves as the foundation of your overallhealth and wellness, working around the clock in thousands of ways to support the healthy functionsof your body. 4Life Transfer Factor is a supplement on the forefront of nutritional science andarguably the most advanced immune system support available today. It is formulated with a powerfulextract of transfer factors—tiny molecules that are able to transfer immunity information from one entity to another, such as between a mother and her infant who she breastfeeds. 4Life Transfer Factor contains our original Transfer Factor ingredient for excellent daily immune support.
Penjimatan untuk anda !!
Peluang bersama WINNERS4LIFE
1. Syarikat antarabangsa yang memiliki rangkaian pengedaran seluruh dunia (memudahkan anda ke peringkat antarabangsa)

2. Produk kesihatan terbaik dunia dan tanpa saingan: 4Life Transfer Factor


3. 4Life Transfer Factor terdaftar dalam buku Physician Desk Reference (kitab para doktor), digunakan secara rasmi di hospital di Rusia, dikelaskan sebagai makanan oleh KKM, mendapat pengesahan Anti-Dopping Agent Russia


4. Produk mempunyai lebih 5000 kajian sains seluruh dunia oleh para saintis termasuk WHO, zero toksik, tiada kesan sampingan, untuk kegunakan semua jenis penyakit, semua jenis manusia serta haiwan peliharaan dan ternakan, tiada masalah market


5. Membayar bonus antara tertinggi dalam industri MLM: 64% + 75% (MLM Truth Newsletter)


6. Syarikat tersenarai dalam INC.500 (MLM no.1 di US) dengan pertumbuhan 6108%


7. Daripada 342 program yang dikaji, 4Life Comp Plan dipilih sebagai ‘Best of The Best’ selama 7 tahun berturut-turut: Network Marketing Business Journal


8. Tersenarai dalam The Best MLM Company in Network Marketing


9. Pelan perniagaan memberi bonus besar di Level 1 – 4


10. Support group terbesar di dunia: Winners Global Network


11. MLM legend, Mike Akins memilih 4Life sebagai his ‘final home’


12. Rahsia pendapatan minima RM3k sebulan dengan modal yang lebih kecil dari itu! Ketahuinya sekarang!

Kehebatan syarikat 4Life Research telah mendapat pengiktirafan dari seluruh dunia. Kini telah memasuki pasaran asia dan Malaysia. 4Life Transfer Factor bakal menjadi household product dan menggantikan paracetamol. Berapa % market dunia yang anda inginkan? Hubungi saya sekarang untuk penerangan percuma.

CLICK FOR MORE INFO ABOUT 4LIFE PRODUCT

4LIFE PRODUK INFO

TAWARAN ISTIMEWA UNTUK PENGEDAR WINNER4LIFE SELURUH NEGARA.ANDA BOLEH MELETAK ALAMAT DAN CONTACT NO ANDA DI SINI DENGAN HANYA RM 100 SETAHUN( UNTUK WINNER GROUP MALAYSIA DAN INDONESIA SAHAJA DAN TEMPOH TERHAD)

HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT DI= 0163153132(Zaidah)016-3143695 (AYIM)

JAMINAN PENGHANTARAN

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Saya akan SMS anda dalam masa 12 jam selepas saya terima sms anda. Jika selepas 12 jam masih tidak menerima sms dari saya, sila hubungi saya semula.

Saya hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.my) untuk penghantaran pesanan anda. Bagi Semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Serawak antara 2-4 hari.

Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima sms pengesahan penghantaran, sila hubungi kami di 016-3153132 Zaidah. Kami akan memeriksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tingalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yg ditetapkan.

Sebaik sahaja produk tempahan telah dihantar ke alamat anda maka anda bertanggungjawab sepenuhnya jika berlaku sebarang kemungkinan seperti kehilangan, kecurian, kerosakkan produk tempahan atau kemungkinan pencabulan privasi anda oleh orang lain.

Apakah impian anda dalam 10 tahun akan datang?HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT DI=

016-3153132 (Zaidah)

Plan 4life

http://winner4lifemelaka.wordpress.com

Advertisements

No comments yet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: